Häsningar från Maja, Moriz och Freja!

Hej här kommer några bilder på missarna! De trivs bra med varandra allihopa!
Maja trivs o busar o myser dagarna igenom!

Moriz gillar vatten och följer sin nya matte var hon än går!

 

Freja busar, leker o myser o gillar att gömma sig i byrålådor!


Kommentarer
Postat av: Kicki

Vilka härliga bilder från de nya hemman <3 Förstår att det värmer att se hur bra de har det!! Själv längtar jag väldigt mycket tills deras små halvsyskon ska födas!! Men nu är det inte många veckor kvar ;-D Kramis

2011-10-21 @ 14:07:00
URL: http://lince.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej!Tänkte höra med dig om du vet om man bli mer allergisk mot två sibiriska katter än 1? Vi har en liten sibbekille och min sambo känner av allergin lite, men inte värre än att han kan leva med det. Vi har så lust att skaffa en kompis til vår katt så att han inte ska känna sig ensam på dagarna när vi jobbar. Oron är dock att allergin då ska bli värre! Har du någon erfarenhet av liknande situation?Tacksam för svar! :-)

2011-11-21 @ 13:36:02
Postat av: Matilda/ SE*Utgårdkattens

Oj, Camilla, det är jättesvårt att svara på.. Eftersom din sambo känner av lite allergi från er katt-kille redan nu rekommenderar jag er att avakta innan ni skaffar en kompis.. Det kan hända att han blir ännu mer allergisk o då kanske ni tvingas göra er av med båda katterna (men det behöver ju inte bli så heller) Är er sibbe en kattunge kanske din sambo inte känner av honom alls med tiden då sibben vuxit på sig o ev. är kastrerad o då är det ju "säkrare" att skaffa katt nr två i så fall. Men detta är ju min syn o rekommendation som sagt - ställ gärna frågan på forumet på Sällskapet sibirisk katts hemsida www.sibiriskkatt.nu (tror ej man behöver vara medlem för det) då kanske du får många olika synvinklar o rekommendationer o kan ta beslut utifrån det. Lycka till!

2011-11-25 @ 12:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0